Wie ben ik?

Het was misschien al duidelijk geworden uit de naam van de website; ik ben Lucinde. Met een vader die software programmeur is kwam ik al vroeg in aanraking met computers en alle mogelijkheden die zij bieden. Toen ik een jaar of 16 was ben ik mij meer gaan verdiepen in de online omgeving. Toen nog door veel HTML te schrijven in kladblok en zo te leren wat er allemaal wel en niet kan. Hiernaast heb ik een opleiding gevolgd tot grafisch vormgever aan het Sint Lucas te Boxtel. Hierdoor heb ik een mooie combinatie van vormgeving en webdevelopment te bieden.

De laatste jaren heb ik mij online voornamelijk gespecialiseerd in het CMS-systeem Joomla! Ik heb mijn propedeuse behaald voor de opleiding Communication and Multimedia Design en momenteel ben ik bezig met de bachelor Software Development. Hiervoor heb ik inmiddels leren werken met HTML, CSS, Javascript / React, Java, Spring Boot en meer. Een aantal van mijn oefen-projecten zijn terug te vinden op GitHub. Meer weten over mijn opleidingen? Hiervoor kunt u terecht op mijn LinkedIn-pagina.

Eén van mijn hobby's is fotografie. Lekker de natuur in en vastleggen hoe mooi alles eruit ziet. En hopelijk daarmee ook anderen laten zien dat de wereld (en ook Nederland) nog heel wat mooie plekjes te bieden heeft. Mijn foto's zijn te zien op foto.lucinde.nl.
Hiernaast heb ik nog een webshop met creatieve materialen op www.lucilight.nl.