Wie ben ik?

Het was misschien al duidelijk geworden uit de naam van de website; ik ben Lucinde. Met een vader die software programmeur is kwam ik al vroeg in aanraking met computers en alle mogelijkheden die zij bieden. Toen ik een jaar of 16 was ben ik mij meer gaan verdiepen in de online omgeving. Toen nog door veel HTML te schrijven in kladblok en zo te leren wat er allemaal wel en niet kan. Hiernaast heb ik een opleiding gevolgd tot grafisch vormgever aan het Sint Lucas te Boxtel. Hierdoor heb ik een mooie combinatie van vormgeving en webdevelopment te bieden.

De laatste jaren heb ik mij online voornamelijk gespecialiseerd in het CMS-systeem Joomla! Ook ben ik momenteel bezig met de opleiding Communication and Multimedia Design. Hiermee wil ik mij nog verder verdiepen in de online mogelijkheden van communicatie.

Eén van mijn hobby's is fotografie. Lekker de natuur in en vastleggen hoe mooi alles eruit ziet. En hopelijk daarmee ook anderen laten zien dat de wereld (en ook Nederland) nog heel wat mooie plekjes te bieden heeft. Mijn foto's zijn te zien op foto.lucinde.nl.
Hiernaast heb ik nog een webshop met creatieve materialen op www.lucilight.nl

Dus bent u op zoek naar iemand die uw website vormgeeft en realiseert en daarnaast nog aan de slag kan met uw huisstijl en drukwerk; dan bent u bij mij aan het goede adres. Alles op grafisch gebied kan geregeld worden en ook over de realisatie hoeft u zich geen zorgen te maken.