Portfolio bijgewerkt

De laatste tijd liepen we een beetje achter met ons portfolio. Vandaag hebben we dus maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt om hem weer eens bij te werken! Zo hebben we ook nog websites gemaakt voor: Bauman Parket, Brood voor Weeskinderen, ’t Aailand, Bijles Bommelerwaard en De Pomp.

Vanaf nu zijn deze dus ook te vinden in ons portfolio voor webdesign!


Een 10 voor de juf!

Afgelopen zomer hebben we de website voor 'een 10 voor de juf!' gemaakt. Een mooi initiatief om ook de onderwijzers eens in het zonnetje te zetten. Naar aanleiding van de huisstijl hebben we een website ontwikkeld die hierbij past. De vrolijke huisstijl doet het erg goed op de website, je zou spontaan een bloemetje gaan halen! 


Website voor Trendy Bloemstuk

De mooiste bloemstukken met Lisianthus; je vindt ze bij Trendy Bloemstuk! Onlangs hebben wij deze site, met webwinkel, gerealiseerd. De bloemstukken kunnen nu dus gewoon aan huis bezorgd worden, waar u ook woont in Nederland. Leuk om eens als verrassing een bloemetje te versturen.


Nieuwe website voor De Vier Heerlijkheden

Historische Wergroep De Vier Heerlijkheden had al een uitgebreide website, maar wilde deze weer eens vernieuwen. Met deze vernieuwing is er gelijk een CMS-systeem gekoppeld aan de site dus het onderhoud is nu ook een stuk eenvoudiger geworden. In samenwerking met twee leden van de werkgroep is er een nieuwe opzet gemaakt voor de website die ze verder zelf hebben ingevuld. De website bevat enorm veel informatie over de vier dorpen Aalst, Brakel, Poederoijen en Zuilichem. We hebben gekozen voor een rustige vormgeving met subtiele details zodat de inhoud van de site extra goed naar voren komt.


Ons weblog is verhuisd!

In december 2012 is ons weblog verhuisd naar www.lucilight.nl aangezien we ons meer op de creatieve dan op de zakelijke kant gaan richten. Waarschijnlijk verhuist de webwinkel ook nog een keer naar www.lucilight.nl maar dat gaat pas later gebeuren. Wilt u dus op de hoogte blijven van de creatieve ontwikkelingen (die vooral betrekking hebben op de webshop) kijk dan eens bij Lucilight!

We zullen hier af en toe nog wel wat ontwikkelingen op website gebied blijven plaatsen.


U bevindt zich hier: Home Home Nederlands Weblog