Grafisch Ontwerp

Van ruwe schets naar eindproduct. Alles op grafisch gebied is mogelijk. Folders, flyers, advertenties, huisstijlen en ga zo door. Het ontwerp gaat in goed overleg met de klant.

We hebben zelf een fotoarchief wat zich nog steeds verder uitbreidt of er kunnen foto's van de klant of van verschillende stockfotografen over de hele wereld gebruikt worden. Door connecties in de drukkerswereld kan alles als eindproduct geleverd worden en hoeft u zelf niet meer op zoek naar drukkerijen. Mogelijkheden in overvloed.


Flyers voor Trendy Bloemstuk

Voor Trendy Bloemstuk hebben we flyers gemaakt die aansluiten bij de vormgeving van de website. De teksten zijn aan te passen aan de actie, de basisopzet kan eventueel vaker gebruikt worden.

flyer-trendybloemstuk


Labels voor Look and Taste

Look and Taste is een concept van visueel aantrekkelijke en eetbare bloeiende planten en wil de consument stimuleren zelf bloemen te plukken en deze in gerechten te verwerken. Voor de planten die verkocht worden zijn labels gemaakt die duidelijk maken wat voor plantje het is en hoe je het kunt verzorgen. Op de voorzijde van de labels staat een mooie salade waarin alle eetbare bloemen naar voren komen die Look and Taste verkoopt. Op de achterzijde staat de uitleg die bij het specifieke plantje zelf hoort.

LookTaste-label2012-1 LookTaste-label2012-2


Veilingkaarten 't Aailand

veilingkaarten-aailandVoor de biologische tuinderij 't Aailand hebben we nieuwe veilingkaarten gemaakt. De veilingkaarten zijn er voor suikermais, tuinbonen en groene asperges en geven aan wat de kwaliteit van het geveilde product is en in welke hoeveelheden alles is verpakt. De kaarten zijn aangepast aan de huisstijl, welke ook is doorgevoerd in de eigen website van 't Aailand


Ansichtkaart Poederoijen

Ansichtkaart-PoederoijenVoor stichting 'De Vier Heerlijkheden' is een ansichtkaart ontworpen. De kaart is speciaal gemaakt voor de tentoonstelling 'Groeten uit Poederoijen'. De foto's zijn aangeleverd door de stichting zelf en wij hebben ervoor gezorgd dat het uiteindelijk een kaart is geworden. Van de kaart zijn ook een aantal A3 posters en een A1 poster gemaakt.


Kerst 2010

EGB-kerst-2010 Voor de kerstnachtdienst van de Evangelische Gemeente Bommelerwaard was dit jaar een iets andere strategie uitgezet. In plaats van A3 en A4 posters op te hangen hebben ze ervoor gekozen om een aantal A2 posters te maken en speciale tickets om uit te delen op de kerstmarkt in Zaltbommel. Een leuke actie want met die tickets is er meteen de mogelijkheid om een gratis kopje koffie of thee te krijgen! Hoe dit idee is uitgevoerd kunt u hier zien.

Hiernaast staat de A2 poster met het thema en alle belangrijke informatie voor de dienst zelf en hieronder staan de voor- en achterkant van het ticket. Naast de tickets worden er ook kerstmagazines uitgedeeld op de kerstmarkt, om door te nemen onder het genot van een kopje koffie/thee. 

 

 

EGB-kerst-ticket-2010


Kwekerij van Wijgerden

vanWijgerdenOntwerp van een folder voor de kwekerij. Er bestond al een logo maar verder nog geen huisstijl. We waren verder vrij om de folder op te zetten zoals we wilden.


Pictogrammen DOP

DOPSerie1

DOPSerie2

DOPSerie3

Een serie pictogrammen voor de Gemeente Haaren voor de verschillende thema's binnen de dorpsontwikelingsplannen. De pictogrammen hebben allemaal een eigen uitstraling maar passen toch in één geheel, wanneer je een van de pictogrammen ziet weet je waar hij bij hoort.

Er is één algemeen logo en de volgende thema's hebben een eigen pictogram gekregen:

  • Relatie inwoners en gemeente
  • Economie en Toerisme
  • Zorg en Welzijn
  • Openbare ruimte
  • Woningbouw
  • Verkeer en Vervoer
  • Milieu

Boekcover 'Als twee druppels water'

BoekcoverFotografie en opmaak voor een schoolopdracht. We moesten een boekcover ontwerpen voor het boek 'Als twee druppels water'. Het boek gaat over David. Wanneer hij bij zijn opa logeert, ontdekt hij een koffer met foto's van een jongen die sprekend op hem lijkt. Dit ontwerp is niet gerealiseerd.


U bevindt zich hier: Home Grafisch Ontwerp