Psalm 121

Onze eerste 'kaartenserie' is inmiddels in de maak. Het concept ligt er, nu de uitvoering nog. Maar om jullie op de hoogte te brengen kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. We hebben ons gericht op psalm 121 om van de verschillende verzen een serie kaarten te maken. Er komt een kaart voor vers 1-2, 3, 5 en 8. Een serie van 4 kaarten die qua opmaak en tekst bij elkaar aansluiten en een mooie bemoedigende tekst hebben. (Psalm 121: 'Ik hef mijn ogen op naar de bergen')


Psalm 121 - vervolg

BOEKpsalm121-1Inmiddels is het zover en staat de nieuwe serie online. U kunt het resultaat hier bekijken. Het is een serie geworden die erg mooi is om te gebruiken ter bemoediging van mensen wanneer ze door een zware periode gaan. Maar ook voor iedereen die gewoon even een steuntje in de rug kan gebruiken.

Langzamerhand wordt onze collectie zo steeds groter. Natuurlijk gaan we gewoon door met ontwerpen en kunt u binnenkort weer nieuwe kaarten vinden op onze site.


Website van Het Palingparadijs

palingparadijsZeer recent hebben we de website voor Het Palingparadijs op kunnen leveren. We hadden hierbij alle vrijheid om een uitstraling te bedenken voor de website. Er was alleen nog maar een logo beschikbaar, wat we hebben omgezet naar een wat meer gestilleerde illustratorversie. Het logo is nu dus niet alleen te gebruiken voor de website, maar ook voor al het denkbare drukwerk. Zo blijft de uitstraling bij alles hetzelfde.

Binnen deze website zijn een aantal modules gebruikt o.a. de agenda, bezoekersteller en een apart blok voor sponsors op de voorpagina. De hoofdsponsors hebben hier een eigen plek gekregen met een mini-advertentie en link naar hun eigen website.

De eerste opzet voor de invulling is door ons verzorgd, de rest gaan de mensen van Het Palingparadijs zelf aanvullen.


Serie Colours

liefdeEr is weer een nieuwe serie op komst. De eerste twee kaarten zijn alvast in de webwinkel gezet om een idee te geven wat het gaat worden. Het is de bedoeling dat er nog meer kaarten gaan volgen dus hou het in de gaten!


You are here: Home Nederlands Weblog